Utopolis.be

Coca-Cola Drive-In Movies

01 Juli
tot
27 Augustus

De Utopolis Drive-In Movies zijn deze zomer aan hun twintigste editie toe en dat zullen de filmliefhebbers geweten hebben! Mechelen Beach en Bobbejaanland worden twee maanden lang omgetoverd tot een festivalweide met een strand, jacuzzi‘s en attracties.

  • Mechelen
  • Turnhout

Coca-Cola Drive-In Movies
De Utopolis Drive-In Movies zijn deze zomer aan hun twintigste editie toe en dat zullen de filmliefhebbers geweten hebben! Het succesvolle concept vond zich jaar na jaar opnieuw uit, en staat garant voor topfilms en op en top beleving. Mechelen Beach en Bobbejaanland worden twee maanden lang omgetoverd tot een festivalweide met een strand, jacuzzi‘s en attracties.

Meer dan film alleen!
Van skybox tot filmkapsel: de Drive-In Movies zijn veel meer dan blockbusters. Kreatos zal acht avonden lang een pop-upkapsalon uitbaten tijdens de Drive-In Movies in Mechelen, filmliefhebbers kunnen zich er laten transformeren in hun favoriete acteur of actrice. Verder krijgen de Drive-In Movies in Mechelen en Bobbejaanland opnieuw een strand, jacuzzi’s en een heleboel attracties als een rodeostier. In Mechelen staat ook dit jaar een skybox van waaruit filmliefhebbers in alle luxe naar de film kunnen kijken.

De béste Drive-In film
Filmfans kunnen ook stemmen op de beste film van de afgelopen twintig jaar, die ze kunnen kiezen uit een shortlist van vijftien titels. De film zal dan tijdens de Drive-In Movies op groot scherm vertoond worden. Deze poll zal weldra starten, hou deze pagina goed in de gaten!

Ben je 20 jaar?
Om de twintigste verjaardag van het populaire concept te vieren, mogen alle twintigjarigen gratis naar de openingsavond komen! Dus, ben jij 20 jaar op 1 juli 2016 (Mechelen Beach) of 2 juli 2016 (Parking Bobbejaanland)? Dan kom je op de openingsavond helemaal gratis naar de Drive-In Movies (op vertoon van je identiteitskaart).

Wanneer?
Mechelen Beach: vanaf 1 juli 2016 tot en met 27 augustus 2016 (dagelijks vanaf woensdag tot en met zondag)
Parking Bobbejaanland: vanaf 2 juli 2016 tot en met 27 augustus 2016 (vrijdag, zaterdag en zondag).
De poorten gaan open om 19u00 in Mechelen en om 19u30 in Bobbejaanland en sluiten stipt op 22u00.
De film start omstreeks 22u00, bij zonsondergang.

Programma
Het programma zal bekend gemaakt worden op 15 juni 2016 op deze pagina. Je kan je alvast verwachten aan filmtoppers als Ghostbusters 3, Finding Dory, Teenage Mutant Ninja Turtles 2, The BFG, The Secret Life of Pets, Jason Bourne en nog veel meer!

Tickets
De toegang tot de Drive-In bedraagt €6 per persoon, tickets zijn te koop aan de kassa.
Het is niet mogelijk van op voorhand kaarten of plaatsen te reserveren, we raden je aan van tijdig aanwezig te zijn.
Je hoeft niet met de wagen te komen, je kan de film ook bekijken van op ons tropisch strand, vanuit je bakfiets of van op je Segway!

Oldtimers
Naar goede gewoonte mogen de bestuurders van een oldtimer gratis naar de Drive-In Movies! Als je wagen ouder is dan 25 jaar mag de bestuurder op vertoon van het inschrijvingsbewijs van de wagen gratis naar de Drive-In Movies. Passagiers betalen het standaard tarief van €6 per ticket.

Huishoudelijk Reglement
Het huishoudelijk reglement voor op de evenementenweides van de Drive-In Movies kan je hier raadplegen.

 

Partners