Utopolis.be

Verjaardagsfeestjes

 De verjaardagsfeestjes bij Utopolis staan garant voor een zeer fijne namiddag voor de jarige en zijn genodigden. Wij zorgen voor een feestelijke sfeer met lekkere snacks en een topfilm naar keuze. Per bioscoop verschilt de formule, lees dus zeker bij je bioscoop naar keuze welke formule zij voor je klaar hebben. 

  • Luc VDJ. : Een dikke pluim en een welgemeende proficiat aan het team van Utopolis. Mijn zoon was helemaal in de wolken van zijn spetterend film verjaardagsfeestje! We denken er nu al aan om dit volgend jaar nog eens te herhalen.
  • Sofie DB. : Een verjaardagsfeestje in het thema film, met de stoere Piet Piraat-film, de kinderen praten er nog over in de klas!
  • Katrien S. : Van ontvangst tot het einde van het feestje tot in de puntjes geregeld en een mooie film, meer moest dat niet zijn voor Jitse en haar vriendjes. De grote broer komt in december zeker met zijn vrienden naar Asterix kijken.
  • Heide G. : Bedankt voor de fijne namiddag, alles was prima in orde. De kids (en vooral de jarige) waren super blij, voor herhaling vatbaar !
  • Kelly S. : wij hebben woensdag een verjaardagsfeestje bij jullie gehad met 11 kindjes en wou even laten weten dat het super leuk was de kids en wij zelf hebben ervan genoten de formule die jullie hebben is ook heel tof zeker voor herhaling vatbaar jullie gaan ons nog terug zien. bedankt voor het fijne feest!
  • Helga O. : Ik wou jullie nog eens bedanken voor de goede organisatie. Lars en zijn vrienden vonden het een super leuk filmfeestje.
  • Jeroen O. : Bedankt voor het geweldige verjaardagsfeest en de zeer goede ontvangst en begeleiding! Ze hebben er heel hard van genoten, en ik ook! Voor herhaling vatbaar!
  • Sander L. :Mijn dochtertje heeft een super leuke verjaardag gehad, en we zijn supergoed geholpen door uw medewerkers.

 

Utopolis Mechelen


Een verjaardagsfeestje bij Utopolis Mechelen is er één om nooit te vergeten. Met je beste vrienden ga je naar een topfilm naar keuze uit ons ruim aanbod, daarna zorgen wij voor een feestelijke tafel met lekkere hapjes en dranken naar keuze.

 

Wanneer?
Verjaardagsfeestjes zijn mogelijk elke zaterdag- en zondagnammidag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen). We verwachten de jarige en zijn gasten om 13u30 in de inkomhal van Utopolis Mechelen.

 

Prijs
Per persoon betaal je €15, daarin zit je filmticket, een lekkere snack na de film en een drankje. Wij voorzien een leuk cadeau voor de jarige!
Voor 3D-films geldt de standaard toeslag. Volwassenen betalen het standaard tickettarief.

 

Reserveren
Reserveren kan via e-mail bij Salim Bentla (ck_mechelen@ugc.be). Opgelet, de verjaardagsfeestjes zijn zeer populair en snel volgeboekt.
Reserveren kan voor groepen vanaf 10 kinderen.

 

Utopolis Turnhout


Een verjaardagsfeestje bij Utopolis Turnhout is er één om nooit te vergeten. Met je beste vrienden ga je naar een topfilm naar keuze uit ons ruim aanbod, daarna zorgen wij voor een feestelijke tafel met lekkere hapjes en dranken naar keuze.

 

Wanneer?
Verjaardagsfeestjes zijn mogelijk elke woensdag-, zaterdag- en zondagnammidag (dagelijks tijdens schoolvakanties). We verwachten de jarige en zijn gasten om 13u15 in de inkomhal van Utopolis Turhout.

 

Prijs
Per persoon betaal je €15, daarin zit je filmticket, een lekkere snack na de film en een drankje. Wij voorzien een leuk cadeau voor de jarige!
Voor 3D-films geldt de standaard toeslag. Volwassenen betalen het standaard tickettarief.
Voor de snack kunnen de kinderen kiezen uit: pizza, spaghetti, frietjes met curryworst of pannenkoeken.

 

Reserveren
Reserveren kan via e-mail bij Mieke Vandermeeren (mvandermeeren@ugc.be). Opgelet, de verjaardagsfeestjes zijn zeer populair en snel volgeboekt.
Reserveren kan voor groepen vanaf 10 kinderen. Tijdens de kerstvakantie en het Filmfestival (van 19 april tot en met 1 mei 2017) is het niet mogelijk een verjaardagsfeestje te organiseren bij ons.

 

Utopolis Aarschot


Een verjaardagsfeestje bij Utopolis Aarschot  is er één om nooit te vergeten. Met je beste vrienden ga je naar een topfilm naar keuze uit ons ruim aanbod, wij zorgen voor heerlijke popcorn, frisdrank en een ijsje tijdens de film!

 

Wanneer?
Verjaardagsfeestjes zijn mogelijk elke zaterdag- en zondagnammidag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen). We verwachten de jarige en zijn gasten om 13u15 in de inkomhal van Utopolis Aarschot.

 

Prijs
Per persoon betaal je €13,50, daarin zit je filmticket, een lekkere snack en een drankje. Wij voorzien een leuk cadeau voor de jarige!
Voor 3D-films geldt de standaard toeslag. Volwassenen betalen het standaard tickettarief.

 

Reserveren
Reserveren kan via e-mail (aarschot@ugc.be). Opgelet, de verjaardagsfeestjes zijn zeer populair en snel volgeboekt.
Reserveren kan voor groepen vanaf 10 kinderen.

 

Utopolis Lommel


Een verjaardagsfeestje bij Utopolis Lommel is er één om nooit te vergeten. Met je beste vrienden ga je naar een topfilm naar keuze uit ons ruim aanbod, wij zorgen voor heerlijke popcorn, frisdrank en een ijsje tijdens de film!

 

Wanneer?
Verjaardagsfeestjes zijn mogelijk elke woensdag-, zaterdag- en zondagnammidag (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen). We verwachten de jarige en zijn gasten om 13u15 in de inkomhal van Utopolis Lommel.

 

Prijs
Per persoon betaal je €13,50, daarin zit je filmticket, ijsje, popcorn en een drankje. Wij voorzien een leuk cadeau voor de jarige!
Voor 3D-films geldt de standaard toeslag. Volwassenen betalen het standaard tickettarief.

 

Reserveren
Reserveren kan via e-mail (lommel@ugc.be). Opgelet, de verjaardagsfeestjes zijn zeer populair en snel volgeboekt.
Reserveren kan voor groepen vanaf 10 kinderen.