Utopolis.be

Utopolis Nieuws

In je trouwkleed naar de filmzaal

24-03-2016

Romantische zielen kunnen op zondag 27 maart in hun trouwjurk naar Utopolis Mechelen. De eerste 25 koppels met een vrouw in trouwjurk worden getrakteerd op een vip-arrangement ter gelegenheid van de avant-première van de romantische komedie ‘My Big Fat Greek Wedding 2’. Zij kunnen deze première bijwonen vanuit een luxueuze duoseat, met een glaasje cava in de hand. Feestelijker wordt het niet.Romantiek scheert hoge toppen
Utopolis steekt de première van ‘My Big Fat Greek Wedding 2’ in een speciaal (trouw)kleedje. 25 koppels van wie de vrouw haar trouwjurk aantrekt en die op zondag 27 maart zo aan de kassa van Utopolis Mechelen verschijnen, worden getrakteerd op een vip-arrangement. Tijdens de avant-première van ‘My Big Fat Greek Wedding 2’ kunnen ze genieten van een fles cava vanuit een luxueuze duoseat. “Het is het perfecte excuus om je trouwkleed nog eens van onder het stof te halen. En met wat voor beloning: een romantisch avondje uit in ware vip-stijl”, aldus Tanja Piessens, woordvoerster van Utopolis.
My Big Fat Greek Wedding 2
‘My Big Fat Greek Wedding 2’ komt officieel in de zalen op 30 maart en is het vervolg op de succesvolle, gelijknamige film uit 2002. Toula (Nia Vardalos) en Ian (John Corbett) hebben het weer flink te verduren met de Griekse familie van Toula. Zelf hebben Toula en Ian weinig tijd voor elkaar door hun hectische leven en de zorgen om hun tienerdochter. En als een familiegeheim wordt onthuld, komen de personages uit de eerste film weer bij elkaar voor een nieuwe Griekse bruiloft.
Praktisch
De eerste 25 koppels die zich op zondag 27 maart om 17u aanmelden aan de kassa in Utopolis Mechelen - in trouwkleed! – worden getrakteerd op een romantisch vip-arrangement met de avant-première van ‘My Big Fat Greek Wedding 2’, compleet met cava, vanuit een luxueuze duoseat. De film start om 18 uur.