Utopolis.be

De Coca-Cola Drive-In Movies

Drive-in Movies zomer 2016

Van eind juni tot eind augustus wordt het weer op en top genieten van kaskrakers aan het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen. Nieuw dit jaar is dat je in Mechelen naar de beste blockbusters kunt kijken vanuit een skybox. Normaal gezien voorbehouden voor voetbalvelden, maar naar Mechelen gehaald door Utopolis. Vanwege het grote succes wordt ook dit jaar gebruik gemaakt van de parking van Bobbejaanland in Lichtaart.

Het wordt een editie bomvol sensatie. De Drive-in zomer van 2016 draait helemaal rond de letter B: beach, bar & blockbusters vormen de perfecte ingrediënten voor een spetterende avond. Vanaf 19 uur is iedereen welkom om van een lekkere cocktail te komen nippen in de beachbar en los te gaan op de zomerse beats van enkele top DJ’s. In Mechelen is het zelfs mogelijk om niet alleen vanuit de skybox, maar ook vanuit een van de jacuzzi’s een blockbuster gade te slaan. De film gaat telkens van start na zonsondergang.

Locaties
De Drive-In Movies gaan door op de parking van Bobbejaanland en op de evenementenweide van PSRD De Nekker in Mechelen. De poorten en de bar gaan in Mechelen open vanaf 19u, in Bobbejaanland vanaf 19u30. Na zonsondergang start de film.

Nieuw in Mechelen: de Skybox. Vanuit de skybox zal je op comfortabele wijze, hoog en droog, naar de film kunnen kijken met een koel drankje binnen handbereik. Ideaal voor wie geen auto heeft, of wat meer luxe wenst.
Nieuw in Bobbejaanland: het strand is klaar voor een toenemend aantal bezoekers en de zomerse festivalsfeer zal nog nadrukkelijker aanwezig zijn.

Tickets aan de kassa
Tickets kosten €6 per persoon en zijn te koop aan de kassa van de Drive-In Movies.
Aan de toegang kan je enkel cash betalen, aan de bar kan je je snack- en drankaankopen wel betalen met Bancontact.

Programma
We brengen een gevarieerd programma met de grootste blockbusters en leukste familiefilms.
Opgelet, het programma is steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Benieuwd naar de filmtoppers van de zomer? Hier alvast een overzicht*
*Titels onder voorbehoud van wijzigingen
- Ghostbusters
- Warcraft
- Finding Dory
- The Purge 3
- Bad Neighbours 2
- Ice Age: Collision Course
- Tarzan
- The BFG
- Teenage Mutant Ninja Turtles 2
- The Secret Life of Pets
- Suicide Squad
- Pete's Dragon
- Ben-Hur
-...

Huishoudelijk Reglement
Het huishoudelijk reglement voor op de evenementenweides van de Drive-In Movies kan je hier raadplegen.

 

20150627_201846_copy.jpg   

20150627_202408.jpg

 20150627_202559.jpg

 P6160216.JPG