Utopolis.be

Geef een portie beleving cadeau

Als je nog op zoek bent naar een ideaal geschenk hebben wij enkele zeer leuke opties in de aanbieding. Met elk van onze cadeaubonnen schenk je een portie beleving, de gelukkige kiest zelf of hij/zij met de bon een reis maakt door de melkweg, deelneemt aan een gevecht in het oude Rome, wegzwijmt in een romantisch verhaal of zich de stuipen op het lijf laat jagen door enge wezens.

We hebben verschillende bonnen maar ze staan wel elk garant voor een unieke belevenis!


De voordelen van een Utopolis Cadeaubon

  1. Gratis cadeauverpakking
  2. Tot een jaar geldig na aankoop.
  3. Keuze uit alle voorstellingen die op ons programma staan.
  4. Geschikt voor jong en oud, voor films en evenementen.
  5. Alle dagen van het jaar doorlopend te koop aan onze kassa's.

De Utopolis Waardebon
Het meest veelzijdige cadeau in ons gamma. Met de waardebon kan je betalen aan onze kassa's voor wat je maar wil. Je filmtickets, een frisdrank, knapperige popcorn of een doosje ijspralines; alles uit ons gamma is te betalen met deze bonnen, zo ook de tickets voor de Vip-Zaal.
De bonnen zijn een jaar geldig en gelden voor alle producten/films/evenementen uit ons gamma. Op bedragen kleiner dan de waarde van de bon geven we wisselgeld weer. De bonnen zijn te koop in schijven van €5 of €10. Waardebonnen zijn enkel te koop aan de kassa.

De Ladies' Movie Night Bon
Hét ideale avondje uit onder vriendinnen, het beste cadeau voor de vrouwen onder ons. Met deze bon heb je recht op een volledig Ladies' Movie Night arrangement: een film in avant-première, twee glazen cava, deelname aan de workshops en receptie (voor en na de film), een goed gevulde goodiebag en kans op een van de vele prijzen in de zaal.

De bonnen zijn een jaar geldig en gelden voor een Ladies' Movie Night naar keuze. Een Ladies' Movie Night Bon kost €15,00 en is enkel te koop aan de kassa.