Utopolis.be

Royal Opera House: Madame Butterfly

30
Maart

Beleef de grootste opera's en balletvoorstellingen vanop de eerste rij in optimale beeld- en geluidskwaliteit.

  • Mechelen
  • Turnhout

Concept

Opera's en balletvoorstellingen  live of opgenomen in High Definition op het witte doek bij Utopolis. Cultuur met een grote C voor een kleine prijs, beleef het mee van op de eerste rij. 

Verloop van de avond

Vanaf een half uur vooor de start van de voorstelling bent u welkom voor een receptie met glaasje cava of fruitsap. In Utopolis Turnhout krijgt u deze receptie tijdens de pauze. 

Tickets

Tickets kosten €20 per persoon, kortingstarief €17 (geldig voor studenten en 60+).
Tickets zijn te koop aan de kassa of via onze website 

Seizoensabonnement

Voor de grote fans van opera en ballet op het grote doek hebben we vanaf dit seizoen een seizoensabonnement. Bij aankoop van dit abonnement krijg je 6 Opera-vouchers. Deze zijn geldig tot het einde van het seizoen (juni 2017) en zijn te gebruiken met meerdere personen. Dus je kan perfect 3x met 2 gaan of 1x met 6, makkelijk, toch?

Het seizoensabonnement kost €100, kortingstarief €85 (geldig voor studenten en 60+) en is te koop aan de kassa van je favoriete Utopolis bioscoop.

ROH: Madam Butterfly

  • Speelduur 165 minuten
  • Genre Alternative content
  • Land
  • Versie OV
  • Ondertiteling
    English
  • Jaar 2017

Deze adembenemende productie over het Japanse meisje Butterfly, dat verliefd wordt op een Amerikaanse man, van Anthony Minghella kan al sinds de première in 2006 op enthousiaste zalen rekenen.

Het zestienjarige Japanse meisje Cio-Cio San, genaamd Butterfly, trouwt met de Amerikaanse marineofficier Pinkerton en schenkt hem een kind. Wanneer hij weer naar zee gaat blijft Butterfly alleen achter, hopend op de terugkeer van haar Amerikaanse man. In de loop van het verhaal ontwikkelt ze zich van een naïef meisje tot een moedige vrouw. Na een aantal jaren komt haar man terug, maar dan in gezelschap van zijn Amerikaanse vrouw. Zij blijken alleen te zijn gekomen om het kind op te halen. Butterfly kan niet met deze schande leven.